Despre noi

30/06/2016 By Wonderful Terrarium 0


Cine suntem?

WonderfulTerrarium a luat nastere din dorinta noastra de a aduce oamenii mai aproape de frumusetile naturii, indiferent daca ei se afla acasa, la birou, intr-un hotel sau un restaurant.

Gradinile noastre unicat, compuse manual cu multa imaginatie si pasiune, reprezinta o varianta moderna reinterpretata a splendidelor gradini victoriene.

Amplasate intr-un bol de sticla iluminat LED in nuante multiple, micro-gradinile Wonderful Terrarium contin o serie de plante suculente naturale, nepretentioase si extrem de usor de ingrijit, pe care le-am asortat cu elemente de decor atractive precum obiecte miniaturale, nisipul fin, scoicile sau pietrele naturale.

Am pornit la drum de la ideea ca nu ne putem imagina un spatiu fara plante (acasa, la birou, etc.), ca acestea dau viata oricarui loc si ne confera o stare de bine, pentru a ajunge in final la adaugarea iluminarii pe baza de LED care, asociata plantelor suculente, este extrem de necesara procesului de crestere si confera in plus un impact vizual unic si de neegalat, extrem de relaxant, funtie de tipul de culoare aleasa.

De ce produsele noastre (terarii) sunt unice?

Posibilitatile de personalizare si creativitatea de care dam dovada in amenajare, completata de impactul vizual al iluminarii pe baza de LED, necesar plantelor suculente alese, confera intregului ecosistem un character cu totul special, unic, relaxant – “micul paradis verde”.

Clientii nostrii pot opta pot alege la cerere tipul de suport, dimensiunea bolului folosit in realizarea terariului, tipul de planta si accesorizare droit si respectiv nuanta de iluminare preferata, astfel va oferim posibilitatea sa alegeti dintre urmatoarele:

3 tipuri de support folosit pentru boluri: tip lampa de birou (conectare prin USB si potentiometru de intensitate inclus), tip lustra (se ancoreaza de plafon/tavan) si tip aplica de perete (se prinde pe perete)

3 dimensiuni de boluri: mic (12 cm diametru), mediu (15 cm diametru) si mare (20 cm diametru)

5 tipuri de iluminare cu LED: alb cald, alb rece, albastru, rosu si RGB

– mai multe tipuri de plante suculente

– anumite nuante de nisip/pietris cat si accesorizari personalizate multiple

Aranjamentele noastre lucrate manual sunt facute sa reziste o perioada lunga de timp, necesitand o intretinere minimala. Lucram numai cu plante de import si folosim pietricele si nisip natural, fara coloranti.

Care sunt beneficiile terariilor?

Amenajarea minigradinilor in boluri de sticla dateaza din perioada Victoriana si ilustreaza modul in care functioneaza un ecosistem, deoarece in interiorul peretilor de sticla au loc si interactioneaza procese diferite: fotosinteza, respiratia, circuitul apei in natura.

– reprezinta o solutie la problema aerului uscat din casa deoarece intr-un terariu este mentinut un mediu foarte umed,

– plantele purifica aerul ceea ce ajuta la stimularea sistemului imunitar,

– schimba ambianta din camera si intensifica starea noastra de bine,

– micul paradis verde ne poate schimba starea de spirit,

– contribuie la ameliorarea stresului cotidian si la imbunatatirea tonusului nostru,

– benefice pentru sanatate, deoarece sunt capabile de a absorbi poluarea din fumul de tigara, cloroform, benzen, formaldehida, xilen si tricloretilena,

– plantele suculente fac parte din categoria plantelor ce oxigeneaza incaperile, ele isi extrag mare parte a umiditatii din atmosfera si astfel functioneaza precum un dezumidificator natural,

– scaderea tensiunii arteriale este influentata de culoarea verde,

– reduc cantitatea de gaze poluante in aer, elimina mirosul neplacut si absorb radiatiile produse de dizpozitivele electronice (televizoare, monitoare, imprimante),

– puterea de vindecare a unui terariu provine mai mult din interactiunea persoanei cu acesta decat din simplul fapt de a-l privi si admira,

– este un adaus de culoare si viata in casele si birourile noastre,

– pentru copii este o activitate responsabila, o modalitate foarte buna de a invata mai mult despre procesele biologice si sistemele naturale. Cum cresc plantele? De ce anume au nevoie ca sa traiasca? Ce este un ecosistem? Toate aceste intrebari pot fi explorate informal prin studiul unei „gradini sub sticla”,

– nu in ultimul rand gradinile WonderfulTerrarium sunt „obiecte” decorative de foarte mare impact si pot fi cadoul perfect pentru oamenii care au alergie la polen.

Care sunt utilizarile minigradinilor WonderfulTerrarium?

Terariile noastre sunt lucrate manual si pot fi personalizate pentru orice fel de ocazie:

cadoul tau perfect si original pentru persoanele dragi

corporate – cadouri verzi personalizate: fidelizare partenerilor, angajatilor, clientilor si furnizorilor, cat si produse perfecte pentru decorarea birourilor, salilor de sedinta, receptiilor, hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor, etc.

evenimente: marturii & aranjamente pt. nunta si botez, aranjamente minunate pentru evenimente specifice avand o anumita tema, decorare perfecta pentru standuri de participare la diverse evenimente

cadoul perfect de sarbatori: Valentine’s day, 1-8 martie, Paste, Sf. Maria, Craciun; evenim. tematice & sezoniere

Credem cu tarie in impactul pozitiv al gradinilor naturale Wonderful Terrarium, indiferent daca alegeti sa oferiti produsul cadou, sa-l transformati in marturii de nunta sau pur si simplu daca decideti sa va decorati biroul sau casa sau cu ele. Gradinile pot fi chiar personalizate la cerere cu diverse nuante de iluminare LED, tiputi de plante suculente, respectiv accesorii de decor.