Cadoul tau perfect pentru cei dragi!

29/06/2016 By Wonderful Terrarium 0

Gradinile naturale WonderfulTerrarium pot fi cadoul tau perfect si original pentru orice fel de ocazie si cu care nu dai gres.
Terariile noastre lucrate manual pot fi personalizate la cerere functie de tipul de suport dorit (tip veioza de masa, tip lustra de tavan sau tip aplica de perete), dimensiunea bolului folosit (diametru 12cm/15cm/20cm), tipul de planta suculenta si accesorizare aleasa, respectiv nuanta de iluminare preferata de client (alb cald, alb rece, albastru, rosu sau RGB), necesara existentei plantelor suculente.

Produsele WonderfulTerrarium sunt unice in realizare, compozitie si impact vizual si ofera iubitorilor de natura idei de cadouri eco personalizate, adaugand iluminarea pe baza de LED clasicelor terarii cu plante naturale suculente.

Plantele suculente oferite cadou sunt ideale pentru orice ocazie, sunt simbolul vietii, sperantei, cresterii si a continuitatii.

Decoratiuni lucrate manual, minigradinile WonderfulTerrarium sunt cadouri simbolice de mare efect ce aduc culoare si bucurie celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune multumesc! Profitati de terariile noastre speciale, spuneti multumesc cu un cadou Eco bine ales si prietenia sau dragostea va capata noi dimensiuni.

Mai multe detalii puteti afla accesand:

* Lista de preturi WT: LISTA PRETURI

* Catalogul de produse WT: CATALOG

* Eco-kit WT: ECO-KIT